Τι είναι η PAD

PAD είναι ένα  σύστημα θεωρίας-πράξης με ασκησιολόγιο που αποτελεί προϋπόθεση για κάθε καλλιτέχνη που ασχολείται με την τέχνη της υποκριτικής. (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, θεατρολόγοι κλπ)

Είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία χρειάζεται να στηριχτεί κάθε Μέθοδος Υποκριτικής για να ευδοκιμήσει. Είναι ένα εγχειρίδιο ζωής που αφορά στην εξέλιξη και στην ωρίμανση του ηθοποιού μέσα από μεθόδους αυτογνωσίας,  life coaching,  ΕFT (emotional freedom therapy), φιλοσοφικές τοποθετήσεις, NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό),  το αξιακό σύστημα με το οποίο πορεύεται ως άνθρωπος μέσα από την ανάλυση της Οδύσσειας,  διαλογισμούς διαμορφωμένους για τον ηθοποιό και  την γνώση της κβαντικής φυσικής. 

Η ανάγκη που γεννήθηκε για την δημιουργία μιας νέας θεωρίας είναι το γεγονός ότι οι μέθοδοι υποκριτικής μαθαίνουν στον εκπαιδευόμενο πως να "δρα στην σκηνή" - "δρα" δηλαδή μπαίνει σε μια δράση, στα αγγλικά "act", acting on stage=παίζει θέατρο -  αλλά όχι "ποιος είναι ο άνθρωπος που δρα στην σκηνή" . H νέα θεωρία PAD  έρχεται να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό, "Who Am I". 

Αφορά στη συνθετική εναρμόνιση του τριπτύχου σώμα πνεύμα ψυχή  & Εgo, subconscious, Higher self.

Ως απόφοιτη αριστούχος της Αμερικανικής Ακαδημίας Δραματικών Τεχνών της Νέας Υόρκης  (AADA.NY) έμαθα έναν «κανόνα» συμπεριφοράς και κατανόησης της τέχνης μου εξαιρετικά σημαντικό:

“YOU HAVE TO BE HUMAN IN ORDER TO ACT HUMAN

YOU HAVE TO ACT HUMAN IN ORDER TO BE HUMAN”

Ως πτυχιούχος κοινωνιολογίας  και δημιουργικής γραφής, αλλά και με σύντροφο το πάθος μου να ερευνώ τον «άνθρωπο» , τις συμπεριφορές του και το πώς ο καθένας από εμάς  οφείλει να δρα ως κοινωνικό ον με στόχο στην εξέλιξη του κάθε ανθρώπου προσωπικά και συλλογικά και στην ανάγκη ενός «καλύτερου κόσμου»  για όλους!,  δημιούργησα την ΡΑD έχοντας πάντα στο νου μου την δυνατότητα θετικής επιρροής  του  κοινωνικού  συλλογικού ασυνειδήτου. Η εκπαίδευση ΡΑD  δημιουργεί ενσυνείδητους και καλύτερους ανθρώπους  που μπορούν μέσα από την τέχνη τους αλλά και την διάδραση με τους συνανθρώπους τους  στην  καθημερινότητα τους να πράττουν για το κοινό καλό το δικό τους , του άλλου,  της κοινωνίας. Η ΡΑD είναι μια θεωρία και μέθοδος  κοινωνικής ενδυνάμωσης, θετικών αλλαγών για το κοινό καλό  αλλά και εργαλείο για ένα συλλογικό συνειδησιακό άλμα  που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ανθρωπότητα σήμερα.

DSC076343

Σε τι σε ωφελεί

 • Μαθαίνεις «ποιος είσαι» απαλλαγμένος από τις ταυτότητες και τους ρόλους που διεκπεραιώνεις στη καθημερινότητα σου.
 • Μαθαίνεις πώς να ανακαλύπτεις μέσα σου το παιδί, τον γονέα, τον ενήλικα και τι ρόλο παίζει η καθεμία από τις τρεις υποπροσωπικότητες σου. Πως σε ωφελούν στην ζωή σου.
 • Πως η αυτογνωσία και τα παράλληλα πεδία δημιουργούν την ενέργεια που σε βάζει σε ροή στη καθημερινότητα σου.
 • Πως η επιστήμη της Κβαντικής μηχανικής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης σου σε όλους τις τομείς της ζωής σου.
 • Πως το αξιακό σου σύστημα επηρεάζει την αντίληψη σου στην επαγγελματική σου δράση, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.
 • Ανακαλύπτεις ποιο είναι το ιδανικό της ζωής σου βάση του οποίου πορεύεσαι.
 • Πώς παύεις να υποδύεσαι ρόλους που υιοθετείς για να ικανοποιείς κοινωνικό-ψυχολογικές ανάγκες και πώς μπορείς να ζεις σε αρμονία με την οργανική αλήθεια σου δηλαδή τον «εαυτό» σου απαλλαγμένο από το «εγώ» σου.
 • Αναπνοή, κίνηση, αισθήσεις, διερεύνηση του αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου, πως δουλεύεις τον *εαυτό* και πως μαθαίνεις να «δρας» στην στιγμή με αλήθεια.
 • Πως επικοινωνείς με το περιβάλλον γινόμενος μέρος αυτού.
 • Πως μπορείς να αναπτύσσεις και να εξασκήσεις την εσωτερική σου ωρίμανση, την προσωπική, την πνευματική, την σωματική και την συναισθηματική αντίληψη, την αντίληψη των πέντε αισθήσεων, οι οποίες είναι ο βασικός προγραμματισμός επικοινωνίας σου με το περιβάλλον.
 • Πώς να έχεις τον έλεγχο του «αληθινού» σου εαυτού απαλλαγμένος από το άγχος.
 • Πώς να είσαι ταυτόχρονα παρατηρητής και συμμετέχων.
 • Πώς να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή μη κρίνοντας την.
 • Πως να ανακαλύπτεις συνεχώς την αξία του «παρόντα» χρόνου και την χρησιμότητα της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης της.
 • Πώς μπορείς να διατηρήσεις την επαφή με τα ενεργειακά κέντρα σου, τον «τόπο» μέσα σου όπου εν-υπάρχει το ασυνείδητο.
 • Πώς θα μάθεις να αγαπάς ό,τι πιο πολύτιμο έχεις – την «ύπαρξη» σου.
 • Πώς να «υπάρχεις» μέσα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
 • Πως οι ρόλοι που είσαι στην ζωή σου και στην σκηνή είναι κβαντικά πλαίσια με τα οποία συγχρονίζεσαι και τι σημαίνει αυτό.

Μεθοδολογία

Εγχειρίδιο, το νέο βιβλίο της PAD 

Βασικό εργαλείο της ΡΑD είναι το βιβλίο που εμπεριέχει την θεωρία, νέους τρόπους σκέψης, συναισθηματική εκπαίδευση για την ανάληψη ευθυνών των αποτελεσμάτων μας,  διαδικασία επιλογών ζωής και δράσης, ωρίμανση  και κατανόηση της ύπαρξης μέσα από την όραμα της κβαντικής φυσικής. Όλο το υλικό αναλύεται μέσα από την διαδικασία συγχρονικότητας του εκπαιδευόμενου με τον ρόλο.

Οι βιωματικές ασκήσεις που χρησιμοποιούνται στην  ΡΑD  είναι χρήσιμα εργαλεία αυτοδιάγνωσης και θεραπείας και αποσκοπούν στην 

 • αναγνώριση, αποδοχή και κατανόηση της ολότητας  του εκπαιδευόμενου  μέσα από τα ερμηνεία των επιστημονικών δεδομένων της κβαντικής φυσικής
 • στην ενδυνάμωση και επικοινωνία με την ασυνείδητη πλευρά του, με την βασική άσκηση της τεχνικής διαφραγματικών αναπνοών «Alexander Technick»
 • την ροή της ενέργειας στους μεσημβρινούς και στα Chakras
 • την γνώση του τρόπου που σωματοποιεί τα συναισθήματα του μέσα από την τεχνική κινησιολογίας «NO BODY».
 • ασκήσεις αντίληψης του σώματος  και διερεύνηση της υλικής και μη υλικής  πραγματικότητας
 • ασκήσεις για αντίληψη του χώρου, των πεδίων, της σχέσης στον χώρο με τις ενέργειες των άλλων ανθρώπων 
 • ασκήσεις κατανόησης της 5διάστατης δυναμικής που φέρει  
 • ΙD, Εthos and Value System,  hidden text ασκήσεις

Οραματισμοί

 • με τον οραματισμό, επαναπροσδιορίζεις τις κυτταρικές σου μνήμες
 • μαθαίνεις πώς να αναγνωρίζεις και να μπορείς να αλλάξεις αυτόματα τα ίδια 

      σου τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου 

 • εξισορρόπηση δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου
 • απελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων
 • ξεμπλοκαρίσματα ροής και άνοιγμα στο Όλο
 • ασκήσεις κατανόησης της 5διάστατης δυναμικής που φέρει ο άνθρωπος  
 • εκπαιδεύεσαι στο να μάθεις την ενέργεια της αγάπης και πώς να ζεις και να δρας μέσα από αυτή

Ημερολόγιο παρατηρητή

Κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να  μάθει στον εκπαιδευόμενο «ποιος είναι» παρά μόνο τους νόμους της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την δυνατότητα και εξάσκηση διεύρυνσης της αντίληψης του. Με την ΡΑD ο εκπαιδευόμενος κάνει ένα άλμα συνειδητότητας και κατανόησης του "Who Am I". Το ημερολόγιο παρατηρητή είναι το δικό σου εγχειρίδιο καθημερινότητας για την εξέλιξη σου ως καλλιτέχνης.

Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΕΑΥΤΟ» ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ «ΕΑΥΤΟΎ»!

ΤΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ «ΕΑΥΤΟ» ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Η ΚΑΛΗ  ΠΡΑΞΗ  ΕΙΝΑΙ  Ο ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ! 

Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΩΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ! 

ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ!

Σε ποιους απευθύνεται

Η  ΡΑD είναι  χρήσιμο εργαλείο εκπαίδευσης και για ανθρώπους που διευθύνουν και επηρεάζουν μικρά και μεγάλα κοινωνικά δίκτυα  εφόσον  η εποχή μας επιβάλλει  έναν τρόπο διαχείρισης των ανθρώπων που ισορροπεί το αριστερό με το δεξιό μέρος του εγκεφάλου δηλαδή την λογική , την γλώσσα, την κρίση με την διαίσθηση, το συναίσθημα, το υποσυνείδητο, την ευρεία αντίληψη για το κοινό καλό  το δικό σου, του συνεργάτη σου, του κοινωνικού συνόλου. 

Ο σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης χρησιμοποιεί το θέατρο ως εργαλείο σπουδής του εαυτού. Τη βιωματική γνώση,  η οποία είναι το ουσιαστικότερο εργαλείο του ανθρώπου για επικοινωνία με την αλήθεια του. Το σώμα μας όταν εναρμονιστεί με την σκέψη που προσδιορίζει το συναίσθημα μας, τότε μόνο λαμβάνει πληροφορίες που αναδύονται μέσα από το ασυνείδητο που προβάλουν την αλήθεια μας, η οποία πολύ συχνά συγκρούεται με την πραγματικότητα. Ο εκπαιδευόμενος θα μάθει να αναπτύσσει και να εξασκεί  την εσωτερική του ωρίμανση, την προσωπική, την πνευματική, την σωματική και την συναισθηματική αντίληψη, την αντίληψη των πέντε αισθήσεων, οι οποίες είναι ο βασικός προγραμματισμός επικοινωνίας μας  με το περιβάλλον, ώστε να μπει στον δρόμο της συνειδητότητας.  Τα βασικά χαρακτηριστικά μας δεν αλλάζουν, οι συμπεριφορές μας αλλάζουν. Το μόνο εμπόδιο στην εξέλιξή μας δεν είναι το «ποιος είμαι» αλλά το ποιος πιστεύω ότι είμαι. Ο μεγαλύτερος εχθρός του «εαυτού» είναι το «ΕΓΩ» .Κάθε φορά που το «ΕΓΩ» καλείται να είναι ικανοποιημένο ενδύεται «ρόλους» για να είναι αρεστό και επιθυμητό στην κοινωνία, στη δουλειά, την οικογένεια, τον σύντροφο προβάλλοντας έναν «εαυτό» αγνοώντας αυτό που αληθινά είναι. Αποδόμησε το ΕΓΩ -EGO =EGING GOD OUT !- και απόλαυσε το ΌΛΟΝ, μέσα από την διερεύνηση του «ποιος είμαι» μέσα από  «ρόλους» στο θέατρο και στην ζωή.

 
 
 
Buy now